Jdi na obsah Jdi na menu
 


Co s sebou na výstavu

Co s sebou na výstavu

 

Úspěšně jsme zvládli přihlášení na výstavu...............přihláška byla přijata a potvrzena vstupním listem

Mluvím tu o vstupním listu...........ale co to je? Vstupní list je vstupenka pro majitele psa na výstavu. Ostatní doprovod pak platní normální vstupné. Na vstupním listu najdeme informaci, kdy, jaký kruh a jaké máme katalogové číslo.

Malé shrnutí: 

známe termín

víme, jakou výstavu chceme absolvovat

účast je potvrzena vstupním listem

 

Padá tedy otázka co s sebou?

Psát, že sebe a našeho čtyřnohého kamaráda to je více než logické a byla by to pěkná blbost.

1. Očkovací průkaz (zkontrolujete, zda máte platné očkování proti vzteklině ve lhůtě, která je pro účast na výstavě nutná

2. vstupní list

3. průkaz původu (PP vždy s sebou. do PP se zapisují výstavní úspěchy např. CAC, CACIB, r. CACIB, BOB, BIG, BIS

4. pes musí být zdraví, pokud si nejste jisti, že je s ním vše v pořádku, absolvujte s ním veterinární vyšetření

5. pokud to jde, dobrou náladu sebe a svého čtyřnohého kamaráda (můze se stát a každý se s tím už setkal, že vstanete levou novou, pejsek se netváří nadšeně z nějakého cestování a výstava nemusí dopadnout jak si přejete nebo doufáte, že může dopadout.

6. věci pro psa (výstavní vodítka, kartáče, fén, případně nějaký přípravek na zkrocení srsti, botičky, šusták nebo jiný obleček pro případ deště, domeček nebo deku, kde bude pejskovo výsostné území pro odpočinek. V neposlední řadě pejskovi oblíbené mlsky pro které váš pejsek udělá cokoliv. Mističku na vodu, vodu a případně něco k jídlu (granulky, nebo to co má rád).

7. Pro sebe výstavní oblečení, pokud nebudete vystavovat v tom, v čem jste se dostavili na výstavu. Židličku, něco pro sebe k pití a jídlu. Kdo vystavuje mnoho let a úspěšně ví, že čekání na závěrečné soutěže je dlouhé a být celý den o hladu a žízni............to není to pravé ořechové

8. Mít s sebou na výstavě dobré přátele ať už v okruhu nebo mimo okruh vystavování je fajn a určitě to člověku výstavu zpříjemní.

 

Všechno máte, nebo se aspoň domníváme, že máme a můžeme vyrazit na výstavu...........