Jdi na obsah Jdi na menu
 


Klubová výstava KCHČCHP bez zadaní KV 2019

Klubová výstava KCHČCHP bez zadaní KV 2019

Club Show KCHČCHP 2019

 

  • datum konání: 20.4.2019
  • místo konání: Hotel Svornost, Praha
  • rozhodčí: David Ramos Martinez (ESP)

 

Co předcházelo výstavě: Rok 2019 je rokem výstavních prázdnin a přesto sem tam si do kruhu vlezeme. Důvodem k přihlášení na tuto výstavu byl pan rozhodčí David Ramos Martinez ze Španělska.

Klubová výstava se konala v hotelu Svornost. Caterhama jsem přihlásila do třídy šampionů. Ostatně jak jinak. Ve třídě otevřené jsem ho vystavovala jen jednou a to v roce 2018 v Litoměřicích.

Měsíc před tím se na Klubové výstavě KCHN stal Klubovým vítězem 2019. Kdyby mi někdo před pěti lety řekl, že bude někdy Caterham dvojnásobným Klubovým šampionem, tak bych mu nevěřila.

Páteční koupání bylo docela veselé. Caterham zase málem zbořil koupelnu. O zlobení při holení raději mluvit nebudu.

kchcchp---2019---priprava-na-vystavu.jpg

Moje dojmy:  Do hotelu Svornost jsme s Caterhamem odjížděli kolem 7,45 hod. Na Černý Most je to do nás asi 40 minut.  Autobus 224 má na Černém Mostě dvě nástupní místa. Jeden směr Dolní Počernice a druhý směr Horní Počernice. Já si samozřejmě stoupla k tomu do Horních Počernic. Kdyby tam kolem nás neprojela 223, na kterou někdo čekal a divil se, že nezastavil, ani by mi to nedošlo a já bych ten náš autobus prošvihla.

Do Svornosti jsme dorazili cca v 9 hodin. Výstava začínala v 10 hodin. Caterham se o všechno živě zajímal. Do bedýnky už nechtěl. Ani jsem ho do ní nenutila. Lehnul si na deku od Olgy a všechno kolem pozoroval. Dokonce chvíli i usnul.

Ve třídě jsem byli tři Babiel Bohemia Swan Evy Sojkové, jeho maličkost Caterham Shahrastani , maj. Petra a Martin Pšádovi a Mauritius Akwen Jemalle Zuzany Antalové. Dva bílí psy a mezi nimi můj plavý melír.

kchcchp---2019---tr.-sampionu.jpg

Caterham krásně běhal kolečka. V postoji stál jako přikovaný. Radost měl i z přídělu pamlsků. Od pana rozhodčího se nechal prohlédnout. Musím řici, že pan rozhodčí nešetřil superlativy. Ale to běhání při posouzení pohybu tam a zpět. Opět to bylo přesvědčování, že ten pohyb tam a zpět je potřeba. Caterham byl zase brzda. To už jsem věděla, že pokud se nestane zázrak, bude toho minimálně V2 r. CAC.

Caterham měl dobrou náladu. Pravda, čím dole jsme v Svornosti byli, tím byl unavenější. Přesto výstavu odběhal. Tentokrát to nebylo ve stylu lážo plážo, ale zabojoval. Stačilo nám to na V2 r. CAC. Získali jsme krásný pohárek. Další do naší sbírky. Tedy další "lapáček" prachu, jak pohárkům doma láskyplně říkáme.

kchcchp---2019---tr.-sampionu_v2-r-cac_vysmaty-caterham.jpg

Jsem na nás opravdu pyšná. Konkurence byla veliká. "Maury" Mauritius Akwen Jemalle krásně běhal. Jeho vítězství bylo zasloužené.

Domů jsme dojeli kolem půl šesté. Musím říci, že jsme byli oba hodně unavení. Zapadli jsem spolu do pelechu a do večera jsem si hověli v pelíšku.

Další výstava nás čeká v květnu 2019. Po roce si zopakujeme MVP Litoměřice. Tentokrát pod taktovkou pana rozhodčího Vondrouše. Pan Vondrouš viděla Caterhama naposledy, když byl 7měsíční miminko.

Za fotky velmi děkuji jejich autorům. Panu Szurmanovi a Martince Roland Januškové.

 

Náhledy fotografií ze složky Klubový výstava bez KV KCHČCHP 2019