Jdi na obsah Jdi na menu
 


XLII. Karkonoska Wystava Psów Rasovych

XLII. Karkonoska Wystava Psów Rasovych

 

  • datum konání: 30.4.2017
  • místo konání: Jelenia Góra, Polsko
  • rozhodčí: Kateryna Peguda (UA) 
  • jedná se o národní výstavu

 

V neděli nás na stejném místě jako v sobotu čekal druhý výstavní den. Vstávali jsme s Caterhamem docela brzy, bo bylo třeba zabalit věci, co jsem v sobotu večer vyházela z tašek. Vyvenčit a přefénovat a přežehlit kožíšek. Na to, že byl Caterham koupaný už ve čtvrtek vypadal stále dobře.

Do haly jsme dojeli stejně jako v sobotu cca okolo půl deváté. Od rána nám svítilo sluníčko. Venkovní kruhy byly na travnaté ploše pod fotbalovou plochou. Nutno říci, že tráva byla dosti orosená a vlivem slunce z šla pára. Kvitovala jsem s povděkem, že jsme v té "malé hale".

Místo kruhu 3, nás uvítal kruh č.5. Číňánků bylo stejně jako v sobotu v katalogu zapsáno jenom 10.

Stejně jako v sobotu jsem na halu nebyla vůbec připravená. Takže jsem výstavu odběhala v kalhotách v normálním tričku. Ne, že by to bylo úplně dobré oblečení, ale zvládla jsem to.

Grand Ch. Caterham Shahrastani, maj. Petra a Martin Pšádovi

jeleni-hora_2017.jpg

Ve třídě jsme byli sami. Caterham celkem běhal, ale žádné nadšení neprojevoval. Na stole stát vůbec nechtěl, bo se stůl docela hýbal. No upřímně já bych na tom stole taky nestála. Nicméně i přes poznámku,  že by mohl být lepší v povaze dostal V1, CWC.

To pro mě znamenalo jediné. Mise byla slněna do puntíku. S dvěma získanými CWC se stal Caterham čekatelem Polského šampiona. Můžeme se tedy do Polska vrátit až od 1.10.2017, ale tentokrát to poslední CWC musí být z mezinárodní výstavy. Ne nadarmo se říká, že ten poslední krok bývá nejtěžší.

Jsem moc ráda za to, že nám po oba dva dny vyšlo počasí. Avizovali déšť a nízké teploty. Až na sobotní déšť, který jsme s Caterhamem prospali na hotelu, k nám počasí bylo opravdu vlídné.

Uvidíme, co nám dále přinesou výstavy v Polsku. Hlavně se musí sejít doprava a pak štěstěna v kruhu.