Jdi na obsah Jdi na menu
 


DUODANUBE_Bratislava_so_2017

DUODANUBE_Bratislava_so_2017

 

  • datum konání: 1.4.2017
  • místo konání: Výstaviště Incheba Bratislava
  • hala/kruh: D/22
  • rozhodčí: Branislav Rajič (SL)

 

Já míním a život mění. Není nic lepšího, než dělat věci neplánovaně a naprosto spontáně, pokud to jde. I dvoudenní mezinárodní výstavě v Bratislavě byla letos taková hurá akce.

V Bratislavě na Inchebě jsem byla všeho všudy 2x. Poprvé v r. 2009 a Světové výstavě, odkaz zde. Podruhé pak na prvním ročníku Victory Show, odkaz zde.

Letos jsme díky přátelům dostali šanci se zase na Inchebu podívat.

V pátek 31.3.2017 jsme velmi brzy vykoupali a rychle zahlehli. Ráno 1.4.2017 nás čekalo velmi brzké vstávání.

Moje dojmy:  Ranní vstávání proběhlo celkem poklidně. Tráva byla suchá, nemusela jsem tedy Caterhama dofénovávat. Ve 4 hodiny nás vyzvedli manželé Bastlovi a my jeli ještě pro tři členy naší výpravy. Paní Ornellu Catullo a její výstavní tým Melayoru Molosos Gratzi  a Luchnise For Molosos Gratzi.

Cesta do Bratislavy trvala něco přes čtyři hodiny od chvíle, co jsme vyjeli od nás z Tróji. Auto jsme zaparkovali skoro u v chodu haly "D", kde byl náš kruh č. 22. O patro výš se vystavovali Afgháni a byl tam i závěrečný kruh.

Ch. Caterham Shahrastani, maj. Petra a Martin Pšádovi

img_6751_mvp-bratislava_so.jpg

Musím řici, že mě mrzelo, že jsem Caterhama nedala do třídy otevřené, ale co se dalo dělat, nějak jsem se musela popasovat s tím, že půjdeme opět proti pejskovi Big Brother Akwen. Tento pejsek vyhrál naši třídu  oba dva dny na DUOCACIB Brno 2017.

Už delší dobu jsem pohřešovala Caterhamovo řetízkové výstavní vodítko. Věřila jsem, že to na tom starém Bonním vodítku nějak uběháme. Ano nějak. Věřila jsem v nejlepší, ale..... Caterham docela běhal, na stole stát nechtěl. Panička byla třošku vystresovaná, protože jsme v kruhu běželi v  jiném pořadím, než je běžné obvyklé a já totálně zmatkovala. Musím se přiznat, že jsem mu to tentokrát opravdu kazila já. 

Z toho našeho vystoupení nakonec bylo V2, r. CAC. Máme krásný posudek s poznámkou, že pohyb by mohl být efektivnější.

Ich. Multi Ch. Melayora Molosos Gratzi, maj. Ornella Catullo, handlig Martin Bastl

marenka.jpg

Po posuzování jsem poprosila Hanku Kubínovou, zda by mi nedostříhala Caterhama, protože já se do těch jeho chlupů bojím stříhat. Už před posuzováním mu Hanka upravila tlapičky hezky dokulata. Moc mu to v kruhu slušelo, ale po zastříhání konečků chlupů vypadá Caterham úplně jinak.

Melayora "Mařenka" Molosos Gratzi si s Martinem vyběhala  V1. CAC, CACIB a BOS a Luchnis For Molosos Gratzi V1, CAC, r. CACIB.

Martin Bastl měl s sebou svůj  Vintervidda tým. V sobotu získal " Eliášek" NORD CZ HU CH. Unelias av Vintervidda - CAC CACIB BOB !!! Stal se tak Slovenským a mezinárodním šampionem.

V Bratislavě jsme se potkali s dalšími českými výstavovateli a užili si príma den.

Po výstavě jsme byli ubytováni v hotelu Gaudio. Hotel je docela blízko výstaviště, dostupný i MHD. Odkaz zde.

S Caterhamem jsme měli pokoj sami pro sebe. Musím řici, že ani postel metr x dva metry nám s Caterhamem nestačila

Zalehli jsme někdy kolem desáté a spali až do šesti hodin. V neděli nás totiž čekal druhý výstavní den.

 

Náhledy fotografií ze složky DUODANUBE_Bratislava_so_2017