Jdi na obsah Jdi na menu
 


DUOCACIB Brno 2017_ne

DUOCACIB Brno 2017_ne

 

  • datum konání: 5.2.2017
  • místo konání. Brno, BVV
  • rozhodčí: Dušan Paunovič, SRB
  • hala/kruh: F, 51

Moje dojmy:  Nedělní ráno proběhlo stejně jako to sobotní. Brzy vstát, vyvenčit, doupravit Caterhamův kožíšek do výstavní úpravy a hurá na snídani. Snídaně jsou v hotelu Voroněž vyhlášené. Je třeba se řádně nadlábnout, den je dlouhý.

Po skvělé snídani jsem ještě dosoušela DeeDeeho, při ranní procházce si trošku více zmáčel nožičky. Caterham byl relativně suchý, bo chodí zagumičkovaný a vypadá v tom jako "růžový bombon". Doma mi za to vždycky nadávají, ale kdo se těmi chlupy má pak ráno znovu upravovat. Je to otrava pro Caterhama i pro mě.

I v neděli nás opět uvítala ta samá hala a ten samu kruh. Rozdíl byl jen v tom, že nás v neděli posuzoval jiný rozhodčí. Obsazení ve třídách zůstalo plus mínus skoro stejné.

DeeDee z Jestřebího království, maj. Viola Müller

duocacib_2017_ne_deedee-z-jestrebiho-kralovstvi.jpg

Dee Dee z Jestřebího království tentokrát v hanligu paní Zuzany Raškové opět vyběhal CACe, stal se tak čekatelem Českého šampiona. 'Stejně si vedla i Daisy s paničkou, i ona je po nedělním DUOCACIB čekatelkou českého šampiona. Oba jej budou moci dokončit na kterékoliv výstavě v roce 2018.

Dasiy z Jestřebího království, maj. Jana Šáňová

duocacib_2017_ne_daisy-jestrebiho-kralovstvi.jpg

Naše třída šampionů měla opět stejné obsazení jako v sobotu pejsek Big Brother Akwen, maj. Unterrainer Ulrike, Cyrus Tibetská Noc, maj. Kreutzberg Iris a můj maličký Caterham Shahrastani. 

Musím se úpřímě přiznat, že tato výstava pro mě byla v určitém slova smyslu novou zkušeností. Pan rozhodčí Paunovič Dušan byl k pejskům nesmírně hodný, velmi klidný. Kdy bylo třeba, aby si psa doupravil do postoje podle sebe, tak to pejskové vůbec neřešili a stáli na stole jak přikovaní. Caterham byla na stole naprosto klidný, jako už dlouho ne.

Od rána byl Caterham velmi veselý, věděla jsem, že je v dobrém rozmaru,....ale já byla opoznání nervóznější než v sobotu a nevěla jsem pro. Tak nějak o nic nešlo. Grandšampiona můžeme dokončit kdykoliv jindy, ale přesto to nebylo ono.

V kruhu Caterham běhal krásně jako vždy..............pan rozhodčí Caterham řádně prohlédl a vše zapsal do posudku, dozvěděla jsem se tak o Caterhamovi nové informace. V1, CAC stejně jako v sobotu získal Big Brother Akwen, Cyrus Tibetská Noc tentokrát V2, r. CAC a Caterham skončil poslední s V3. Hlavní bylo, že jsme nedostali VD. Zatím mu úspěšně unikáme. Věřím, že to tak i zůstane.

Ch. Caterham Shahrastani, maj. Petra a Martin Pšádovi

duocacib_2017_ne_3_caterham-shahrastani.jpg

Výstavu s námi tentokrát netradičně absolvoval i můj manžel Martin. Zjevil se u kruhu těsně před tím, než jsme do něj měli vstoupit. Byla jsem za to ráda, Martin nás příliš často na výstavy nedoprovází, je to spíš vyjimka.

Protože žádný našich výstaváčků nebyl nahlášen do závěrečných soutěží, odjížděli jsme z výstavy poměrně brzy. Dálnice D1 byla volná a čistá, domů nám cesta ubýhala velmi rychle. DeeDee s Caterhamem spali společně vedle sebe.

Uvidíme, jací rozhodčí budou nominováni v roce 2018  a zda si dáme repeete ve stejné sestavě.............víte co se říká, Petra míní, život mění. Tak se nechce překvapit. DUCOCACIB 2018 je ještě hooodně daleko.

 

 

Náhledy fotografií ze složky DUOCACIB Brno 2017_ne