Jdi na obsah Jdi na menu
 


DOUBLE CACIB -Prague Expo Dog 2017 - sobota

DOUBLE CACIB -Prague Expo Dog 2017 - sobota

 

  • datum konání: 4.11.2017
  • místo konání: Praha, Výstaviště Letňany
  • kruh/hala: 9/1
  • rozhodčí: Grzegorz Robak (PL)

Původní plán na konec roku 2017 byl, že v sobotu na Double CACIB v Praze vystavovat nebudu. S původně nominovanou rozhodčí nemám dobré zkušenosti (nechci jmenovat), čili nás měla čekat volnější sobota, než bych šla koupat Caterhama.

Pak jsem zjistila, že v sobotu bude posuzovat Grzegorz Robak z Polska. Posuzoval nás v roce 2016 v Jelení Hoře (více se dočtete ZDE). Z jednoho výstavního dne se rázem stal výstavní víkend.

V době, kdy jsem hlásila Double CACIB, by mě nenapadlo, že se před výstavou budu prát s angínou. Po letech jsem to někde chytla, ani nevím kde a jak. Začal boj o to, abych mohla Caterhama aspoň odvystavovat, nebo ho na výstavu předat a požádat o jeho vystavení.

V pátek před výstavou jsem dobrala ATB a paní doktorka mi dala vycházky tak, abych na výstavu mohla odjet, Caterhama odvystavovat a rychle po vystavení zase domů.

Grand Ch. Caterham Shahrastani, maj. Petra a Martin Pšádovi a Ch. Cyrus Tibetská noc, maj. Iris Kreuzberg (DE)

2017_double-cacib-praha---sobota---caterham-shahrastani-a-cyrus-tibetska-noc.jpg

Do výstavních příprav bylo potřeba zatáhnout i mého manžela, protože já bych to fyzicky nezvládla. Bylo třeba Caterhama na výstavu dovést, já ho ani neunesla, jak jsem byla unavená. Slíbila jsem paní doktorce, že si dám pozor a že tam znovu nenastydnu.

V pátek jsem Caterhama vykoupala. Vyžehlila. V noci jsem toho moc nenaspala. No a protože nespala panička, nespal ani Caterham. Srostli jsme k sobě jako dvojčátka. Jak je něco mě, zaručeně bude něco jemu, nebo obráceně.

Ráno jsme vstávali s veselou myslí. Připravila jsem vše, co bylo potřeba. Poprvé po letech, co jezdím do Letňan na výstavy, jsme ráno jeli taxíkem. 

Donesli jsme věci ke kruhu, rychle jsme Caterhama připravili na předvedení. Protože toho Caterham moc nenaspal, byl docela unavený a v kruhu se jeho únava projevila naplno.

V kruhu ve třídě šampionů jsme se sešly tři. Můj neposlucha Caterham Shahrastani, Cyrus Tibetská noc Iris Kreuzberg a ruský pes INCANTODELMONDO NUMBER ONE (PUFF), maj. Sukhomlinova Svetlana.

Pan rozhodčí Robak ohodnotil následujícím způsobem: INCANTODELMONDO NUMBER ONE (PUFF), V1, CAC, k tomu získal ještě CACIB a BOB. Cyrus Tibetská noc V2, r. CAC a Caterham V3.

Další výsledky najdete na www.vystavapsu.cz

Pokoupili jsme, co bylo třeba ...kosmetiku, konzervy do Barking Heads. Protože se k jejich stánku dostanu asi až v květnu, bylo potřeba zabezpečit, aby Caterham měl doma dostatek konzerv. 

Ještě jsem se zastavila u stánku Kanika a Studia REN a nechala Caterhama profesionálně zvěčnit.

mvp-praha-letnany_kaniko-2017.jpg

petra_7956.jpg

Dbala jsme na to, abychom domů dorazili včas v rámci mé vycházky, bo bych měla problém. Doma jsme vybalila jen to, co bylo nezbytně nutné. Udělala jsem si čaj a rychle mazala do postele odpočívat  nabírat síly na další výstavní den. Caterham udělal totéž. Společně jsme leželi v posteli. Výstavní neděle byla před námi.