Jdi na obsah Jdi na menu
 


DOUBLE CACIB -Prague Expo Dog 2017 - neděle

DOUBLE CACIB -Prague Expo Dog 2017 - neděle

 

  • datum konání: 5.11.2017
  • místo konání: Praha, Výstaviště Letňany
  • hala/kruh: 1/2
  • rozhodčí: Zuzana Brotánková (CZ)

 

Nedělní ráno proběhlo stejně jako to sobotní. Dobalení všeho, co bylo třeba. Cesta na výstaviště opět taxíkem. Nechtěla jsem se zpotit dřív, než dojedu do haly. 

U kruhu už bylo spousta mých přátel. Připravila jsem naše místečko, načesala Caterhama a užívala jsem si výstavní pohodu. Výstavy jsou pro mě nejen adrenalin, ale také dobíjení baterií.

Mnoho lidí kolem mě často ptá, proč ještě na výstavy jezdím, když toho Caterham tolik dokázal, že je to zbytečné vyhazovaní peněz, nemluvě o atmosféře, která u kruhu a někdy i v kruhu panuje. Ano všichni víme, jak bahnitý rybník plný žraloků dokážou výstavy být...........a přesto tam jezdíme. 

Sestava třídy šampionů byla stejná jako v sobotu. Moje srdíčko Caterham Shahrastani, Cyrus Tibetská noc Iris Kreuzberg a ruský pes INCANTODELMONDO NUMBER ONE (PUFF), maj. Sukhomlinova Svetlana.

V neděli byl ovšem výstavní projev Caterhama úplně jiný než v sobotu. Byl veselý, vysmátý, běhal moc krásně, krásně stál. Bylo na něm vidět, že si výstavu užívá. I paní rozhodčí Brotánkové se Caterham moc líbil, až na doběhy. Tam Caterham brzdil, jako by se mu do postoje nechtělo. 

Grand Ch. Caterham Shahrastani, maj. Petra a Martin Pšádovi

2017_double-cacib-praha---nedele--caterham-shahrastani.jpg

Paní rozhodčí dlouho rozmýšlela při zadání CAC a r. CAC. Protože panička nedávala dost pozor, nevšimla si, že má Cateham chybně postavené zadní nožičky a že opticky vypadá, že je přestavěný.  Čili to nemohlo dopadnout jinak než následujícím způsobem INCANTODELMONDO NUMBER ONE (PUFF), V1, CAC..... Caterham Shahrastani V2, r. CAC a Cyrus Tibetská noc V3.

Taky jsme od přátel hned dostala vynadáno, že jsem nedávala pozor a že jsem mu to zkazila. Musela jsem přiznat, že meli pravdu. Jsem zase bohatší o jednu zkušenost. Svým způsobem se člověk při každé výstavě něco naučí i když vystavuje velmi dlouho.

I takhle se dá zpackat psovi výstava - Grand Ch. Caterham Shahrastani (ve špatném postoji) m Cyrus Tibetská noc Iris Kreuzberg a ruský pes INCANTODELMONDO NUMBER ONE (PUFF), maj. Sukhomlinova Svetlana

2017_double-cacib-praha---sobota---caterham-shahrastani_cyrus-tibetska-noc-a-incantodelmondo-number-one--puff-.jpg

Výsledky výstavy opět najdete na www.vystavapsu.cz

Domů jsme nemuseli MHD, odvezla nás Hanka Hrčiaková. Vše jsme stihla v rámci povolené vycházky. Zalezla jsem do postele a šla odpočívat. Přeci jen byl ten víkend po té angíně dost náročný.