Jdi na obsah Jdi na menu
 


Speciální výstava chrtů - Mladá Boleslav 2008

23. 8. 2008

 

Speciální výstava chrtů - Mladá Boleslav 23.8.2008

Účasti na Speciálně výstavě chrtů v Mladé Boleslavi, byť jen v roli prostého diváka si nemírně vážím. Poprvé jsem měla možnost v kruhu vidět, pro mě jedinečného afgánského chrta, devět a čtvrt letého Franca Nera Gandamak. Franca jsem do té doby znala jen z fotografií, ale skutečnost byla úplně jiná. Na fotografii Franco Nero s Petrou Vojtekovou.

ObrazekJazhorn at Ersari Varius Avis, majitel. Kateřina Moňáková

Ve výstavním kruhu se sešlo mnoho krásných psů a fen. Ráda bych zmínila alespoň některé, přestože by si všichni zasloužili být zde jmenováni. Ze zástupců psů bych zmínla např. : Qamarino Čínské hedvábí, Ozzy Osbourne Gandamak, Bubu ze Zličínských luk, Khafka´s Exotic Danger, Aaron Presly van de Robega, Top Afgán 2007 Ich. Janek Čínské hedvábí, Xylit ze Zličínských luk. Z feneček např. Nathaly Wood Gandamak, Bruneta ze Zličínských luk, Ashley Olsen van de Robega, Stormhill´s Dream Catcher

a Jacquelin Kennedy Gandamak. Z Jackie vyzařovala radost z pohybu a chuť předvést, co dokáže. Život umí být někdy nespravedlivý.............Jsem vděčná za to, že jsem mohla  Jackie na malou chvíli vstoupit do života . Jsem si jistá, že v mnohých z nás zanechala svou nesmazatelnou stopu.

komentář přidán 17.1.2009

Obrazek