Jdi na obsah Jdi na menu
 


Začínáme s výcvikem

Moji milí člověčí a psí kamarádi,

11.2.2015 jsem oslavil svoje první narozeniny. No oslavil, jak se to vezme. Protože se léčím s žaludečními potížemi, oslavili jsme to jen dietními granulemi s dietní konzervou od zn. EUCANOBA. Petra mi však opožděně nadělila jiný dáreček. Zapsala mě do kurzů základní poslušnosti. 

Petra už o nich mluvila na podzim, ale nemohla se s páníčkem jaksi dohodnout, kdo z nich se mnou bude chodit. Petra by mohla jen jednou týdně a tu druhou  hodinu by musel zaskočit buď Martin nebo jeho bratr Vašek. Mimo to se to špatně dávalo dohromady s kurzy vystavování, které jsme měl jako socializaci a abych si zvykal na to, co mě na výstavách čeká.

Petra výstavy bere jako dobré prostředí pro setkávání se s lidmi a s pejsky. Našel jsme si tu kámoše psí i člověčí. Jen ta příprava na výstavu, tu by si Petra mohla odpustit. Výstavy mám jako zábavné zaměstnání, které provozujeme s Petrou společně.

Stejně tak se Petra dívá na kurzy, kterých se od března budeme účastnit. Jako zábavné zaměstnání, ale hlavně čas, který se Petrou a Martinem budu trávit mimo svůj domov. Petra s Martinem mi věnují veškerý svůj volný čas.Petra říká, že kvůli mě to občas doma vypadá jak po náletu, protože místo aby se dala do uklízení, spoustu času po bytě honíme hračky, házíme si balónkem a vůbec děláme různé pitomosti.

Petra mě zapsala do kurzů základní poslušnosti do ZKO Kobylisy. Máme to od baráku kousek. Přesně se musím přepravit na metro Kobylisy a odtud asi pět minut tramvají nebo autobusem na Vozovna Kobylisy a pak už je to kousek.

Adresa je  http://www.zkokobylisy.cz/. Kurzy pro malá plemena vede paní Marie Musilová, dlouholetá chovatelka německých ovčáků, majitelka CHS z Atalu a mimo jiné i Petřina kamarádka. Budeme tak v dobrých rukách.

Jsem hrozně moc zvědavý, co všechno se tam s Petrou společně naučíme, co se o sobě navzájem dovíme.

Budu vás pravidelně informovat.

                                                                     Váš Caterham "Kameron" Shahrastani